Referanser


Shibas leave footprints in our hearts

IMG_4058
IMG_6875
20191114155110
20191114160113
20191114160128

Erfaringer fra våre flotte valpekjøpere

Vi ønsker å ha et vennskapelig og godt forhold til våre valpekjøpere. Vi ønsker å ha en ryddig og god kjøosprosses og vi ønsker å være en resusj for valpekjøpere også etter valpen forlater valpekassa. Noen av våre flotte valpekjøpere har skrevet litt om opplevelsen med å ha og kjøpe valp fra oss og stiller seg tilgjengelig som referanse for oss og vårt oppdrett. Dette setter vi utrolig stor pris på! 

Hva våre valpekjøpere sier om kjøpsprossen :

  • "Kjøpsprosessen hos Bodil er klar og tydelig. Vi har laget egen mappe for Arya hvor Bodil forklarer alt på mail, slik at vi unngår misforståelser. i prosessen forklares det hvor mye vi skal betale for hunden, eventuelle depositum før kjøp, det forklares også hva Bodil krever at ny hundeier gjør etter kjøp av hund (som fks HD røntgen, Valpekurs ol.) Hun er også alltid der for å gi tips og råd om denne raser, og om eventuelle situasjoner som dukker opp underveis etter valpekjøp. kjøpsprosessen er sikker, rettferdig og trygg. Bodil setter alltid hunden først."
  • "

    Det var veldig lett å komme i kontakt med Ashiato Inu, og å avtale å komme på besøk for å hilse på hundene og diskutere framtidig valpekjøp. Vi ble tatt godt imot, og fikk vi god informasjon om hvordan kjøpsprosessen deres fungerer og kriteriene for å få kjøpe en valp. Ashiato Inu setter alltid valpenes beste først, så mange av kriteriene og kjøpsprosessen i seg selv er utformet for å sørge for at valpene havner i best mulig hjem og får oppfølgingen de behøver der. Kommunikasjonen har vært veldig god, og vi er veldig fornøyde med prosessen."

Hva våre valpekjøpere sier om hundene fra oss :

  • "Hundene er friske og fine! de kommer hjem til ny eiere med valpepakke og vaksinebok. De har også nyklipte negler og nydusjet før levering til ny eier."
  • "Når vi fikk valpen vår var det tydelig at han allerede var godt oppdratt i et bra hjem, og var allerede på god vei til å være husren. Han er en søt og kjærlig valp!"

Kontaktinnformasjon til valpekjøpere som stiller som referanse ; 

Sara Nicole Andersen  tlf 45117657 Kjøper fra vårt C kull


Erlend Magnus Viggen, erlend.viggen@gmail.com Kjøper fra vårt E kull

Ashiato Inu

Shiba oppdrett i Trondheim


Vi tar imot kennelbesøk både for å bli kjent med rasen men også iforbindelse med kjøp av valp.


KONTAKT OSS


Addrese:

Røstadbakken 166, 7057 Jonsvatnet


Email:

bodil@ashiato.no


Telefon:

0047 932 14 414


FØLG OSS PÅ

 

Facebook

 

Instagram

Copyright © All Rights Reserved

VI TILBYR


Pass av hunder - Vi passer hunder for 300kr per døgn. Dette inkluderer å være en del av familien på lik linje som våre egene hunder, Royale canin for og eventuelt pelstell og kloklipp mot et lite tilegg i prisen.


Pelstell - Vi tar 300kr for klipp av hund. 600kr for klipp og bading samt klipp av klør.